Heja Björklund

Äntligen finns det någon som uppmärksammar förflackningen och utarmningen av den svenska skolan. Jag har länge närt just dessa åsikter, att den svenska skolan skulle må bra av lite ordning och reda. Man läser ju daglig-dags om hur elever skräpar ner, skriker okvädningsord till såväl kamrater som lärare och bär mössa i klass-rummet.

Inget av detta hade varit möjligt på min tid. Då hade man minsann fått sig en rejäl hurring och fått rätta sig i ledet. På den tiden förde ju också lärarna vederbörlig repekt med sig och hade möjlighet att när orden inte räckte till, tillrätta-visa eleverna fysiskt. Läraren/lärarinnan tilltalades med magister och fröken och man fick ställa sig i pulpeten när man skulle svara på frågor eller hög-läsa psalmer.

De senaste 30 åren har det verkligen gått snabbt utför med utbildnings-systemet. Ungdomarna styr ju skolorna i stort sätt själva med sina elev-råd o dyl. och läraren är totalt makt-lös. Det är inget att förundras över att eleverna presterar allt sämre och att den svenska skolan tillhör de sämsta i världen. Man läser ju dagligen om elever som inte kan gånger-tabellen, än mindre skriva för hand, eller har en aning om sveriges geografi. Jan Björklund gör en gedigen insats för att stoppa detta förfall. Att han dessutom kommer från det militära gör inte saken sämre. Vad ungdomarna behöver är ju ordning och reda och vuxna som pekar med hela handen. Man kan bara hoppas att han vinner kampen mot alla dessa flum-pedagoger som verkar härja fritt i skolöverstyrelsen.

Med den nya försvarspolitiken lär ju många officerare snart bli arbets-lösa. En god idé vore väl att rekrytera dessa till våra skolor, då det ju ständigt saknas utbildade lärare. De är goda pedagoger, vana att leda folk och tränade i att sätta sig i respekt. Precis vad den svenska skolan skulle behöva!

Kommentarer
Postat av: Jan-Olof

Huvuvdet på pudeln som vanligt.

2008-10-31 @ 18:22:22
Postat av: Jack Scholl

Hej !



Jag har jobbat på dom flesta skolorna i Sverige ,,hela Sverige !,,90 % har slutat bilda led innan dom går in på lektion eller till mat sal .Idrott är skrattretande,,trillar en Svenska unge med cykel slår dom ut alla sina tänder för dom inte ens vet hur man fångar sig. Kullerbytta,jular,ballans,akrobatik,Gympa finns lite lite lite ,,när vi kommer med vår GRUPP och övar in olika saker o ting i endast 1 vecka.



Gå in på vad jag upplevt och sett vill jag inte ,,det räcker min tid inte till ,men en sak !!!!!

HUR SKA EN LÄRARE FÅ ORDNING OM MAMMOR ANMÄLLER DOM FÖR DISKRIMINERING SÅ FORT DOM SÄGER TILL LILLA OLLE.Bra lärare med disciplin och respekt finns kanske någonstans.



Vänner är dom med barnen ,vänner/kommpis ,,hur ska man ha respekt för en vän som vill lära dig något när du är 11 år gammal??



Auktoritet finns inte i Sverige längre och Camilla Odhnoff är skuld till denna respektlösa skandal. NI till lärare och professorer som studerat hela livet NI och inte DU .



Svenska DU språket tillåter inte att hålla en person på avstånd med tal ,,Svensken blir ALLTID personliga när dom förlorat en diskussion .Ok det kan vi inte ändra eller? Att respekten försvan med Odenhoff är skälvklart och logiskt.



Svenska skolan kan inte bli bra om inte Sverige tar tag i orsakerna först, och orsaker har jag skrivit tillräckligt om på din blogg.

Familjen 1! sedan skilsmässor/P Piller / Simrishamns politiker ska JU bara försöka bli lite lite familje vänligare och sluta HATA pappor/brödrar/söner eller gå i förtidspension och hålla sin hetsande mans förtrykande lilla MUN.



Svenska skolan ser bra ut invändigt och utvändigt ur materialistisk syn ,,men strategin/läro plan,hets/bråk bland lärare och mycket mycket bråk med föräldrar ,,mest ensamstående som tycker lilla Olle blev fel behandlad.



Mycket mycket mera språk och helst Frans,Tysk,spans som tilläggs språk och rätt kultur/strategisk gymnastik/mera manliga lärare och en starkare minister som står bakom sina lärare och beslut ,,mindre inblandning av FACKET och mera teater/dans/cirkus/ som med en organiserad mycket väl skriven pedagogiskt manus spelar livets största "roll" Bildningen/skoltiden.

Citat" Doktor Ange la M Bundeskanzlerin (D)

Bildning är nyckeln till ett bra och fritt liv.



Sverige kan komma upp i topp form med rätt människor som om sätter det och mindre snackande/hetsande/ indroktinerade politiker som inte vet ett DUGG om vad som verkligen pågår i vårt vackra underbara långa land.



2009-08-03 @ 01:39:45
Postat av: Alina

nattinatti! =)

2009-08-03 @ 01:54:59
URL: http://musicrecord.blogg.se/
Postat av: Alina

sorry jag backade för många steg på internetsidan så jag hamnade på fel blogg =)

2009-08-03 @ 01:55:32
URL: http://musicrecord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0