KOMVUX

Utbildnings-minister Jan Björklund verkar äntligen göra slag i saken och rensa upp i den flum-institution som kallas KOMVUX. Jag har länge själv funderat på hur denna instiution får dränera kommunerna på pengar, då den endast verkar vara till för lata elever som allt-för sent kommit på att de behöver läsa upp sina betyg. Inte heller har man sett någon riktig undersökning av huru-vida dessa "studenter" går vidare till högre utbildning. Man kan starkt misstänka att eleverna på denna inrättning är lat-maskar som slarvat sig igenom gymnasiet och när de sedan inte får eller VILL ha arbete, ser KOMVUX som en säker inkomst-källa.

Det är inte mer än rätt att man får stå sitt kast om man miss-skött sina studier i grund- och gymnasieskola.Att ge folk en andra chans har aldrig lett till något gott, utan är bara ett ut-slag av flum-skolans oförmåga till disciplin och låt-gå anda!



Minister Björklund fortsätter sin
ut-rensning i flum-skolan

Kommentarer
Postat av: Ludvig Emanuel Gottfridsson

Som lärare, el. privat-person, hafva jag icke EN gång gifvit någon en andra chans. Å detta sätt ut-kristalliseras tydligt och snabbt vem, som är värd att få läsa vidare. Det är viktigt att sätta ner foten, med stor kraft, redan vid det allra första sned-steget. Se t.ex. å "Svart-Anders" Adolfsson, inte hade det gått åt skogen för honom redan i första klass utan mig? Nej, det hade daltats och jolmats i den socialist-demokratiska alla-får-pris-skolan tills pengarne tagit slut. Sedan hade han stulit cyklar ändå. Jag hafva alltid förespråkat en upp-rensning bland elev-slöddret.

2009-06-17 @ 11:12:45
Postat av: Odd-Ivan Ädelkvist

Helt rätt Sven-Ove. Jag njöt verkligen igår under den direktsända parti-ledar-debatten när den gode Björklund läxade upp den där gammel-kommunisten Ohly med knivskarpa argument styrkta i sedvänja, tradition, moral och etik.



När sedan kristendoms-partiets ledare Göran Hägglund gick ut med ett anförande om vårdköer kunde jag inte annat än att applådera åt de morötter applicerade å landstingen för snabb och effektiv behandling.



2009-06-18 @ 13:31:14
Postat av: Per Svenskas

Det-är-synd-att-du-är-så-generaliserande-och-trångsynt- - - -

2009-07-14 @ 17:20:42
URL: http://svenskas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0