Miljö-partister

Att Miljö-partister, eller "miljö-parasiter" som jag brukar kalla dem, är o-förmögna att följa det parlamentariska besluts-systemets regler bevisas gång på gång. Det hela började med att Birger Schlaug vägrade i-kläda sig kostym. Nu senast  är det en, för-visso före detta, riksdags-kvinna, som o-fredat riksdags-männen vid en omröstning. Artikeln står att läsa här:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3076489.svd#tw_link_widget

Det är horribelt att man låter dessa politiska vildar störa det viktiga riksdags-arbetet och än mer frapperande att det svenska folket röstar in dem vart fjäde år! Skäms på er!



//S-O

Kommentarer
Postat av: Ludvig Emanuel Gottfridsson

Quinna i riksdagen. Skulle hon egentligen städa eller om-besörja kaffekokningen? H.s.h. är det mycket märkligt att inga väktare funnos, att stoppa henne från detta ill-dåd. Jag tor att säker-heten för männen i riksdags-huset måste höjas.

2009-06-17 @ 11:03:21
Postat av: Dwight

Fast du är gammal så har du ju lite vett i skallen för det. Jag är ju i och för sig av den åsikten att vi ska stänga riksdagen och låta mig bestämma, men ska vi nu prångt ha eländet så kan dom väl klä sig som folk och inte som några jävla fattighjon. Jag såg Reinfeldt på TV med en slips som såg ut att vara köpt på UFF. Vilken idiot.

2009-06-17 @ 20:08:44
URL: http://dwight.blogg.se/
Postat av: Ludvig Emanuel Gottfridsson

Jadu, om en, som icke full-följt sin modersmåls-undervisning få bestämma, då hveta vi icke hur det skulle gå. Jag antaga, att du mena "prompt", och icke "prångt" som du hafva skrifvit. Af mig hade du icke fått en andra chans att tentera om, utan hade lämnat skolan med ett D i rätt-skrifning.

2009-06-24 @ 20:43:57
Postat av: Dwight

Gubbtjyv!

2009-06-28 @ 17:32:02
URL: http://dwight.blogg.se/
Postat av: Jack Scholl Jackson

Hej ! Jag är imponerad över din blogg ,den är bra .



Fel hittar man överalt om man bara letar ,men det är jag inte ute efter.

Ett öppet bra och ärligt samtal kan lösa problemen,och kritik är inte alltid dumt att få.



Hur ska man kunna påverka kärlek ? Ska man arrangera ett tvångs bröllop? Jag förstår inte din oro över Viktorias val ,är hon inte tillräckligt klar att skälv kunna välja?Och varför blanda sig i det finaste som finns!KÄRLEK)tyvärr inte alla som fått.



Sedan klagar du på hur vi rösstar !



Vad förväntar du dig ? Socialdemokraterna drog ner skolbildningen i Sverige så att U-länderna ska hinna i kapp.



Illuminati strategier som har dödat familjestrukturer i Sverige.Hur ser det ut med våra sjuka barn?Hur ser det ut med äktenskap och VAD ÄR EN SVENSKA KÄRN FAMILJ FÖR NÅGOT Idag?Är det för sent att få Svenska folket på rätt spår igen?Ganska svårt i ett land utan ryggrad/kärlek/tryggfamilj/ingen som vågar säga något/Dagis industri/Hets/Gästande i landet som inte har ett dugg respekt för folket på grund av mannens motarbetade naturgivna Guds väg av Svenska kvinnan.

Med andra ord Sverige behöver mamman tillbaka .

Att lägga upp citat är ett bra sätt ,,då tar man inte ansvar men just denna väg är inte den rätta.

Vi ska kanske göra samma sak ! börjar nu .



Text"Eugene Pottier`ton satt Degeyter&Pierre Översatt H Menander .

Upp trälar,uti alla stater,som hungernbojor lagt uppå!Det dånar uti rättens krater,snart skall utbrottets timma slå.Störtas skall det gamla snart i gruset,slav,stig upp för att slå dig fri!Från mörkret stigar vi mot ljuset,från intet allt vi vilja bli.Upp till kamp emot kvalen Sista striden det är ty INTERNATIONALEN åt alla lycka bär.



Nå ja allt repeterar sig alltid .Hjulet existerar redan och dagens människor har inga fler ideer.

Tappar man taget nu kommer det gammla plockas fram och det är inte alltid bra.Historian har lärt oss att omänsklighet bestraffas och folket är svårt att styra om man inte passar sig noga NU.



Sverige SKA UPP PÅ TOPPFORM IGEN en liten fel vändning dom senaste 10 åren är inte nödvändigvis slutet på Svenska arvet.

2009-07-14 @ 13:12:18
Postat av: Pebbe

Jajamän, kärnfamiljspropaganda, rasism och Internationalen i samma inlägg. Bra jobbat. Duktig idiot. Gott mask.

Här är den bästa versen f.ö:



Till krigets slaktande vi dragits

Vi mejats ned i jämna led

För furstars lögner har vi slagits

Nu vill vi skapa evig fred.

Om de oss driver, dessa kannibaler,

mot våra grannar än en gång,

vi skjuter våra generaler

och sjunger broderskapets sång.

2009-07-17 @ 18:23:18
Postat av: jack scholl jackson

Idiot" Citat" Karla F



av GREK.Idiot as=civil,privat man civil ekonom idiotekonom. Ordet civil finns i titlar såsom t.ex civilekonom som således lika gärna kunde heta idiotekonom,vilket många annses korrektare.Civil,privatman i motsats för stad anställd.Härav framgår tydligt att man inte kan kalla en stats eller kommun anställd för idiot.Det vore att degradera ordets nobla betydelse. I modern tid har kommun och statsanställda fått en negativ prägling såsom var varande byråkratiskt och oförmögen till eget intelligent handlande.Man talar om den offentliga offentliga sektorn.Svenska ordspråk Man får inte vara dum för då kan man bli politiker eller statsanställd. Ofta menar sig små företagarna vara idioter som anställer folk och skyfflar in över 75% i avgifter och skatter i en gigantisk byråkratisk statsapparat. Otvivelaktigt är han en IDIOT.W.Churchill" Den nyttigaste läxan livet lärt mig är att idioterna oftas har rätt.

Rassist,,nå ja kan man inte vara med sin härkomst .Peppe har inte förståt vad jag försökte säga synd .Hitta fel ,,om man söker.

2009-07-23 @ 16:48:08
Postat av: Sven-Ove

Det är inte helt enkelt att följa ditt resonemang. Pröva att använda fler binde-streck!

//S-O

2009-07-23 @ 23:47:54
URL: http://svenove.blogg.se/
Postat av: Jack Scholl

Hej



Har väl för brott,ber om ursäkt Sven-Ove .



Inte så lätt med Svenskan när man har 7 andra språk att hålla reda på .Grund skola i Sverige Öland/Malmö har väl inte hjälpt om man betänker att jag är OFFER av Socialdemokraternas beslut att dra ned ALLMÄNBILDNINGEN i Sverige att U-länder hinner i kapp.Dra ner på idrott nå ja inte så farligt ,men bildning!!! Idrott 50.000 elever har jag tränat i Sverige på 750 skolor genom hela landet och säger bara en sak,Svenska barn är Europas klumpigaste barn. Trillar en sådan unge med cykel slår dom ut alla tänderna för dom inte fått gymnastik på grund skolan.45 Minuter idrott och då bollspel.



90% av cirkus gruppens elever hade svårt med kullerbytta/ballans/motorik.90 talets politik som fortfarande ingen har ändrat på .

Dumt folk är lättare att styra än ett smart.

Indoktrinerade/hjärn virus/Svensk mat som saknar visa ämne för hjärnans fullständiga funktion= Flest våldtäkter/Nordens sjukaste barn/Aggressiva människor.



Varför blir Svensken arg över att kriminalvården har så bra mat? Om någon behöver bra mat då kriminella eller ? Hålla igång jurister/Polis/Kommun mm Inga (problem!!) INGET SVERIGE .Svenka jordbruket är starkt och kan försörja alla här, därför har nystarts företag det svårt,dom behövs ej,betyder = Hur ska denna stat existera ????????????? = skapa problem.



problem-respons-lösning-problematikmästare.

fakta problem,faktarespons,faktalösning.

Vem lever på problem?=tjänstemanen.

Vem skapar problemen? = präster/politiker/ den osynliga regissören



problem-reaktion =Samhällsformer konstruerar som ger önskad reaktioner hos ANINGSLÖSA FOLKET som fås att välja/stödja demokratisk för fattigande och kapitalistförstörande REGERINGAR= APHUS



Svar logik brottslingar är mer värda i Sverige dom skapar arbetsplatser.



Inrikes= Problemland/Vem tar tag i dom riktiga problemen? Vill göra gott i Sverige stoppas man av myndigheter och ensamstående mammor.Gör man gott ?Man har försökt i 10 år och därför forskat fram att (BRA) vill ingen ha !!!!! Volvo har aldrig betalat skatt i "Sverige "Astrid Lindgren betalade mer skatt än vad hon tjänade.

Statens bank/lån vem tjänade på det förr?



Hitta vägar att försämra landet.



Jag vill Sverige gott och Svenska folket kommer först.Mår Sverige bra kan Sverige hjälpa andra .

Hjärtat på rätt plats ,har Svensken ,men får inte använda det.

Fattiga barn ökar med 10% varje år och föräldrarna är inte alltid Socialfallen utom intelligenta annat tänkande,kreativt,drivande nystarts företagare som endast har stoppts.70%/110% av inkommande går till statliga inredningar och inte runt 50% som sägs.



Vill man göra en förändring måste man skapa en ny politiks ordning.Vill man verkligen att Sverige slutar sjunka måste man ta tag i problemen NU och på riktigt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Utrikes= Indiens NYA atom u-båt 20 raketer=5000 km RÄCKVID,500 meters djup/osynlig för ALLA ANDRA ,Ryssland hjälpte bygga den.IRAN ATOM PROGRAM varför? Obama pekar på Ryssland ,,just det Ryssland och skäller över KALLA KRIGETS METODER.

Sverige sitter i klistret,ordförandeskap i PROBLEM SKAPARENS VÄRLD EU = Aphus/höga löner/pensioner som slår allt.Varför tror folk att dom som åkte dit verkligen tar tag i problemen ? Ingen sätter sådana höga pensioner på spel.Pengar driver inte hjärtat.

Tysklands A Merkel inte bra vän med OBAMA = vill införa ny sjukvårds politik likt Svenska.Usas befolkning vill inte ha 4 sista och då är utlämnade till Regering gubbar som´kan kolla upp dig och göra ditt liv till helvete.

4 sista ,,,nå ja !!!!!



Sverige behöver ryggrad och kärn familjen måste hålla samman det är ingen kärn familj propaganda utom MÄNNSKLIG REAKTION ÖVER DAGENS STORA PROBLEM.



SVERIGE FÖRSVARMACKT!!!!! finns det en sådan?



Förvarminister behöver nu folket bakom sig och stärka hans beslut .Millitär inte bara för att skydda eller kriga utom ,,sammanhållning/lära sig ta order/sköta sig hygienisk/grupp jobb/lita på kompisen/anti hets/jobba hårt/drivande/bra för skälvförtroende/sport/nya vänner.



New World order !!!!!!! OJ det känner jag igen .

Obamas tal 60% av talen we ned a new world order .

World order ???????? kontroll order kanse.



Amerikanska ekonomer träff 20 Juli 2009 kom fram till att hadde Scandinavian hållit samman hadde vi varit os lagbara ekonomiskt.Vad ska man göra att skapa en Skandinavien UNION ? = tala sanning med "NORGE"/Finnland/Danmark/Island..

Sverige behöver en förtroende partner som inte hotar med atom vapen vem om inte grannen är bättre för konflikt om konflikt överhuvudtaget .



Vi vet vad Svenskarna gjorde mot Finnar och alla andra grannar ,,men gammalt nu och nya riktiga/ärliga förhandlingar med ICKE dagens politiker inblandade UTOM färskt tänkande nya koncept och människor/politiker som brinner för förändring.



Obs Sven-Ove det finns en grund att jag skriver i denna form+en grund för att jag skriver på denna blog finns också= Inga onda avsikter = Älskar barn och landet jag bor i MÅSTE SÄTTA STOPP FÖR VÅLDTÄCKTER OCH ALLT DET ANDRA .BARNEN FÖRST.



Glömde en sak ! Eu betalar 20 miljarder till Afrikas kustländer för att fiska där. Hadde Afrikas kustländer fiskat skälv och sålt det till Europas hade dom tjänat 100 miljarder,eller var det 200 miljarder och tjänat 1000 miljarder. Nå ja ! men så funkar Eu och det borde Sverige veta för dom är bäst i värden på kontroll formen .Chipp läsare finns redan i Svenska tull systemet ,,inte bara tänkt för djuren ,,djuren är en test version ,,människan ska markeras med chipp.Mina djur är chippade ,,varför gör djurensvänner som dom gör då ? djurensvänner org som lockar medlemmar med små kaninbilder och björn i bur som inte ens finns i Sverige .Är man medlem som jag ,,får man endast hets propaganda av dom mot kött ätare/bönder/cirkus/zoo osv. Svenska ungdomar luras att kasta stenar på cirkus artister och deras barn.Cirkusa marknadsföring bränns upp och slås sönder/cirkus folket får ingen hjälp av myndigheter.Grupperna filmar endast när cirkus folket försvarar sig med inte allt aggressiva och hotande dom dom utsätter artister/djur/familjer för .

2009-07-30 @ 16:56:58
Postat av: Jack Scholl

Hej ! Vad gör Miljö partiet åt Chemtrail ? I dag flyger dom igen och sprutar biologiska ämnen i luften som blev förbjudna på 80 talet. Aluminium blandad kemi som gör att vi alla blir sjuka.Farligt för MILJÖN och MÄNNISKAN.Blåa himlen blir grå efter ett tag och allt jag fångade upp var grått och glänste lite.Tror folk det är vanliga flygplan som korsar luften ? Titta noga på hur planen flyger sina mönster



Med kikare ser man att dom släpper ut något.

2009-08-01 @ 13:01:55
Postat av: Ludvig Emanuel Gottfridsson

Detta hvara mkt. intressant. Jag ska i morgon-dag bege mig ut för att studera detta. Åter-kommer med rapport.

2009-09-09 @ 19:38:14
Postat av: Ludvig Emanuel Gottfridsson

Nu hafva jag luggit i dagarne trenne, å ryggen i gräset, med kikaren uppåt-riktad, utan att se ett förbannade dugg. Men jag tro, att luften icke längre är till-räckligt gemon-siktlig, man kunna icke längre se några som helst plan. Detta kvitta mig dock all-deles det-samma, då jag icke lita å luft jag icke kunna se.

2009-09-11 @ 15:50:47
Postat av: jack scholl

Nej !!!! konstigt i Göteborg såg jag inte heller något ,därimot är hela Skåne Chemtrail.

Även om ni inte sett något är det redan en rörelse i gång som försöker förhindra det.



I Hela Europa har människor rapporterat Flygplan som

släpper ut något.



Ingen regering har tagit STÄLLNING ÄNNU ! konstigt



I Sverige har man nu hemsidor med bilder från Chemtrail den som letar finner.



Obs man har kommit fram till att Amerikanska militären har forskat i väder sedan 40 talet.



Med silverjodit kan man skapa oväder /stormer/hurrikaner/Tsunami mm



Professorer från hela världen varnar människor !



Bo icke vid havet och håll er ovan havet osv.



Jag kan personligen endast ta ställning till Silverjoditen VI HAR TESTAT DET.



Tips kylskåp/Silverjodit/-5 grader så ser man tydligt att moln bildas i en annan form INTE SOM DIMM MOLN annat.Har inte namngivit experimentet ännu.



Leta på nätet så hittar ni information om Chemtrail och kolla även där ni bor.



Vid fint väder brukar man sätta i gång med att flyga i formationer.

2009-10-30 @ 16:56:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0