RUT-avdrag

Den o-heliga alliansen (S+VPK+MP) försöker tydligen samla sig inför det stundande valet. Härom dagen offentlig-gjorde de sina planer på, att om de får makten, av-skaffa det s.k. RUT-avdraget, som gör det möjligt att för första gången på mycket länge och till en rimlig peng, få sitt hem skött och städat.

Tydligen unnar man inte karlar som bor själva att ha städat och snyggt omkring sig. Menar man kanske att dessa män skall diska, städa och till och med tvätta själva? Tänker man i sådana fall an-ordna veder-börliga utbildningar, exempelvis inom studie-förbunden, för dessa?

Det s.k. ROT-avdraget ger ju de ensamma kvinnorna möjlighet till hjälp med olika karl-göromål. Borde man inte då, i jämlikhetens namn, ge karlarna samma möjlighet? Detta torde vara en viktig aspekt för de röda att beakta, men förmodligen kommer diskussionen aldrig därhän i dessa kretsar, där feminismen oför-blommerat tillåts grassera, på bekostnad av den jämlikhet man säger sig förespråka!



//S-O


Kommentarer
Postat av: Ludvig Emanuel Gottfridsson

Ja de äro för-färliga, de där vänster-vridna. Sjelf tycka jag nog att endast KD är för RIKTIG jämställd-het. Tur att man sjelf i alla år jobbat hårt, och haft en god bildning, så att man kunna be-hålla sin hus-hållerska, äfven å åldern's höst, eller i alla fall sen-sommar. Det gingo, om du fråga mig, fel redan då de s.k. "ungkarl's-hotellen" började ut-hyras till suputer, studenter med statliga bidrag och andra parasiter. Å dessa ställen, jag bodde sjelf å ett strax utan-för Stock-holm, innan jag hade råd med hus-hållerska. Där ingick i hyran, som för-stås var ngt. högre än motsv. lgh. å annan plats, damm-torkning och -sugning, lakans-byten hvar vecka, tvättning, stryk- och stärkning, samt att det funnos enklare mat att köpa å botten-våningen. Och detta hade man råd med, äfven om man, som vissa, jobbade som hamn-sjåare.

2010-03-07 @ 14:32:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0