Hund-bajs

Såhär i vår-tider fröjdas vi ju lite till mans över att Kung Bore tvingas släppa sitt grepp om naturen. Tjälen går ur marken, broddarna kan läggas på hyllan och vi går man ur huse för att få njuta vår-solens tinande och närande strålar.
 
Tyvärr smolkas våra bägare av den kompakta lukt av hund-bajs som fyller promenad-stråk, gräs-mattor och snart sagt var plats där människor med fyr-fota hus-djur promenerar. I år är doften värre än någonsin tidigare.
 
Min enkla fråga är; är hund-ägare mindre intelligenta än andra människor? Förstår man inte att även om hunden bajsar i -20 granders temperatur, så kommer träcket att lukta den dag temperaturen går över c:a +5 grader?
 
Mitt enkla svar är: ja, så måste det vara! För inte kan det väl vara så att hund-ägare i allmän-het är så gemena och elaka att de inget hellre önskar än att plåga den icke hund-ägande delen av befolkningen med doften av deras "älsklingars" fekalier?
 
Nej! Skärpning hund-ägare! Ni måste plocka upp efter era håriga vänner! Även över-vakningen av och straffen för slik ned-skräpning bör skärpas. Avsevärt!
 
Hund-bajs i upptinings-fas. Stads-parken i Motala 20130327. Foto: S-O Peterson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0